2019 On the Road s1e1

2019 On the Road s1e1

Op pad in de stalen tent, het avontuur begint …

De zomervakantie van 2019 was voor onze stalen tent de vuurdoop. (mocht op dat moment nog niet écht een Camper heetten). We hebben ervan genoten, en ook veel ervaring opgedaan die nu tijdens de bouw van het interieur weer goed van pas komt.

Omdat het op de route lag, en omdat we er vorig jaar met veel plezier een paar keer zijn geweest, besloten we een tussenstop te maken in Monschau, een mooi vakwerk dorpje, waar ze ieder geval lekkere Apfelstrudel hebben.

Wel een beetje door eten, want tommy zegt dat de Camping nog wel effe rijden is, dusseh…

Onze eerste stop was dus in de Eifel, Duitsland, vlak bij Bitburg.
Het weer zat nog niet écht mee, maar gelukkig hebben we ook wel wat zonnige momenten gehad, alleen met 18gr.C niet geheel wat we gehoopt hadden, dus van elk zonnig moment moet je genieten !

En als je dan toch een moment in de zon kan zitten, wat is er dan lekkerder dan…

Omdat dit onze eerste vakantie stop is, bestaat de dag voornamelijk uit lekker luieren, wat wandelen, eten, en het sporadische bezoek van een nabij gelegen dorp of stad (Bitburg?)

Tja, en na zo’n vermoeiende dag, wat doe je dan ?

Het was een prima camping, ruime plek, en goede voorzieningen, maar de temperatuur blijft ons toch tegenvallen. Ik vrees dat we toch veelvuldig de buienradar zullen moeten raadplegen, want we willen ZON 🌞

Back to Top