* schoon

* schoon

Schoonmaak. Na een tripje moet er natuurlijk e.e.a. worden schoongemaakt. We zijn na ons bezoek aan Friesland eigenlijk zo weer naar huis gereden en dus moet er nog wel wat gedaan worden…

Eerste zorg is de toiletcassette. Morgen ga ik reinigingsspul kopen šŸ˜‰ en dan hoor je meer…

Zow, alles is weer netjes en schoon. Voor de schoonmaak van ons campertoilet hebben (voorlopig) gekozen voor Thetford Aqua Kem Lavender. https://www.thetford-europe.com/ā€¦/pā€¦/aqua-kem-blue-lavender/
Omdat we dit bij het eerste gebruik nog niet voorzien hebben, maken we nu eerst even schoon met natuur azijn en wat afwasmiddel. In de ‘schone’ tank zit nu Aqua Kem die de boel tijdens gebruik fris houdt en zo meteen het schoonmaken ook fijner maakt. Met een bloemetjes fris toilet gaan we dus ons tweede tripje plannen…

Back to Top