Eet smakelijk

Eet smakelijk

Nog een fijne aankoop voor in de camper (stond op nummer 1 van ons lijstje) …

Een kleine heteluchtoven, klein, maar groot genoeg voor een stuk pizza, ovenschotel(tje) en natuurlijk afbakbroodjes ! In eerste instantie hadden we een heel eenvoudig model uitgekozen, maar die bleek slechts een gril te hebben en ook geen temperatuur regeling. Uiteindelijk hebben we voor deze gekozen : https://www.obelink.nl/tristar-hete-lucht-oven-ov-1437.html…&

Belangrijk was voor ons ook het opgenomen vermogen, n.l. 800W omdat je op de camperplaats vaak maar 6Ampere electra kunt afnemen (dus rond de 1440W) en je nog wel meer ‘verbruikers’ in de camper hebt zoals de koelkast. Zuinig met het vermogen dus. Tristar heeft een aantal types die sterk op elkaar lijken, maar de OV-1437 heeft een boven & onder gril én een hetelucht functie. daarom dus ! Het eerste ontbijt staat inmiddels op tafel … eet smakelijk !

Back to Top