2019 On the road s1e5

2019 On the road s1e5

Hoe weet je dat het tijd wordt om te vertrekken … ?

Nou, in ons geval was daar een duidelijke aanwijzing voor.

Kijk, als de volgende 6 dagen een nogal bulderende voorspelling hebben, is dat op z’n minst een aanwijzing zou ik durven zeggen 😆 En dat werd diezelfde avond nog eens dunnetjes bevestigd.

Toegegeven, er waren ook nog wat andere factoren die ons vertrek bespoedigden, maar het vooruitzicht van 6 dagen regen lijkt ons helemaal niks, en dus besluiten we de boel op te breken, Dormeletto auf wiedersehen te wensen en te kijken of we weer door die enorme tunnel de weg terug kunnen vinden tot net over de duitse grens, alwaar de volgende (zojuist geboekte) bestemming op ons wacht.

En aan de andere kant van die lange tunnel is het weer niet veel anders, maar voelt het toch alsof we de goede kant op rijden.

En ook een noodzakelijke tankstop geeft hier opeens een beter gevoel…

Rond vier uur bereiken we onze bestemming, zetten we de camper op de parkeerplaats van de camping (want die zijn voor ‘passanten’ bedoeld) en zijn we ruim op tijd voor een drankje en een dinges-steak met IJskaffee als toetje… want het is tenslotte v a k a n t i e !

Die avond stippelen we onze laatste bestemming uit…

Back to Top