Zomer #1

Zomer #1

De zomervakantie is aangebroken en lang hebben we nagedacht over de route die we willen doen met de camper…

In eerste instantie was het idee om de eerste stop bij Maastricht te doen, en daarna Duitsland in te rijden. Een alternatief was om eerst naar noord Frankrijk te gaan en dan verder tot in de buurt van Parijs. Alles afhankelijk van het weer en waar de meeste zon schijnt.

Nou die zon schijnt er ☀️het is in Maastricht ver boven de 30 graden, nauwelijks wind, en dus bloed-heet. Op het laatste moment besluiten we ons plan om te buigen en als eerste stop Zeeland te kiezen, met het idee dat het aan de kust dan toch beter uit te houden moet zijn 🙂 We komen uit bij Camping de Veerhoeve te Wolphaartsdijk.

Met ruim 300 plaatsen is de camping best ‘groot’ maar wel direct aan het water, supermarkt er vlak naast, en in de buurt ook nog wat te doen. Bij de receptie wordt ons de camperplaats toegewezen, en dat is op z’n minst een behoorlijke domper want dat blijkt een nogal krappe plek tussen 2 andere campers te zijn op het asfalt van de tennisbaan…. dat dacht ik toch ff niet !

Na een beetje aandringen ‘mogen’ we dan toch een betere plek uitkiezen op het gras, met slecht één buurman camperaar… beter, daar moet op geproost worden !

We besluiten er een paar heerlijke dagen te blijven, om lekker te fietsen en rond te kijken. Wat kan Nederland toch mooi zijn.

Back to Top