inspiratie

inspiratie

Maar wat zou je dan voor Camper willen ? Wat moet er in zitten ? En hoe moet het er uit zien ?

Allemaal hele goede vragen, waar ik ook niet meteen een compleet antwoord voor klaar heb, maar ik zie genoeg lelijke campers, en ben ook lang niet altijd even tevreden over de inrichting. En daarnaast zijn er nog wel wat wensen ; beter toiletvoorziening, meer ruimte in de keuken, beter bereikbare kelder (ja echt waar, zo noemen we de ruimte onder het bed vaak), Zonnepanelen voor het kamperen zonder stroompaal, 4G internet, en ga zo maar door.

En dan is er nog de kwestie van smaak … ik vind de meeste moderne campers niet zo heel mooi (behalve die van jou hoor, die is prachtig !) 😉

En dus ben ik maar een begonnen met het maken van een Moodboard, vol met ideeën, kleine dingetjes die ik leuk vind, mooie materialen, gezelligheid. Gewoon, om een beetje in de stemming te komen, en om richting te geven aan dit méga project, want dat is het. Als je mee wilt kijken, klik dan <hier> ik wordt er in ieder geval erg vrolijk van 😊

Back to Top