Schuiven & puzzelen

Schuiven & puzzelen

Met een voorlopige keuze voor het model Camperbus en een eerste afmeting van de ruimte, kan ik aan het knutselen.

Het vinden van de juiste afmetingen was trouwens nog niet zo voor de hand liggend als het bezoeken van het betreffende automerk. Met name de afmeting van de laadruimte was gek genoeg niet expliciet benoemd. Gelukkig vond ik na wat googelen <deze> website met de (hopelijk) juiste afmetingen. Volgende stap ; een afbeelding van de bus waarop ik verder kan tekenen.

een beetje Photoshop doet wonderen…

Gelukkig teken ik wel eens wat vaker en dus had ik al snel met wat ‘blokjes’ een eerste indeling getekend.

Niet slecht voor een eerste poging, al zeg ik het zelf, maar daarna begint het grote puzzelen. kan de keuken nog wat groter ? Hoe lang is eigenlijk die bank ? en hoe hoog komen de bedden ?

Verder zag ik op het <moodboard> veel Campers waar de keuken voorin was geplaatst, dus daar ben ik ook maar een mee gaan puzzelen :

Die laatste indeling (v3), met de keuken ‘voorin’ samen met een kleine Toiletruimte, komt vanaf <deze> website waar ik bij toeval voorbij klikte op m’n iPad. Kijk daar gerust even rond, ik vond het een hele mooie zelfbouw, vol met leuke tips en oplossingen.

Back to Top