Onze ‘Game of Thrones’ is binnen !

Onze ‘Game of Thrones’ is binnen !

Iedere camper verdient zijn eigen Game of Thrones

En met een beetje zoeken op Marktplaats is dat zo geregeld 😉 . uiteindelijk hebben wij gekozen voor een ‘portable’ Cassette Toilet zodat we geen vaste afval-tank onder de Camper hoeven te bevestigen en gaten door de vloer hoeven te boren. Bij de deze uitvoering is de afval-cassette natuurlijk niet zo heel groot, maar wel in ieder toilet te legen zonder dat we de Camper moeten verplaatsen een stortplaats. Bijkomend voordeel is dat deze uitvoering vrij ‘hoog’ is, vergelijkbaar met je toilet thuis, ter verhoging van het comfort uiteraard.

We zullen in de praktijk moeten zien hoe dat uitpakt, maar voorlopig kan ik dit puntje dus van de ToDo lijst afstrepen, maar blijft er nog genoeg te doen om de Camper vakantie-klaar te krijgen 👷‍♂️

Back to Top