Knutselvreugde deel 2

Knutselvreugde deel 2

We kijken, en denken, en overleggen, en kijken nog wat meer … en dan ga ik weer aan de slag !

Na onze eerste poging om de indeling van de camper in piepschuim op te zetten, bleek dat onze indeling toch niet geheel naar volle tevredenheid was. Zeker de ‘woonkamer’ was voor verbetering vatbaar, want met deze indeling kunnen we alleen naast elkaar zitten, en niet tegenover elkaar, en ook vonden we (ik) het ruime douche/toilet van 90 x 70 toch wat aan de grote kant.
Wel vonden we allebei het een geslaagd idee om dit eerst met piepschuim te proberen en niet direct vanaf het 3D model onze keuzes definitief te maken. En dus gaan we nog een rondje schuiven, zagen en plakken

En dat heeft geholpen ! Na deze 2e plak sessie vinden we de indeling veel beter, met meer ruimte voor onze woonkamer, toch een ruime keuken, en zeker ook een acceptabel toilet.
Daarmee is ons ontwerp nu ‘definitief’ geworden, maken we nog wat foto’s voor de referentie en werk ik ook het 3D model bij met de huidige indeling.

Volgende stap worden de ramen !

Back to Top