Wel te rusten

Wel te rusten

Wat is het belangrijkste in iedere Camper ?

Een goed bed natuurlijk ! 😴
Ook in onze vorige Camper vonden we dit al één van de belangrijkste wensen ✅ op ons lijstje, en stond het bed dan ook met stip genoteerd voordat er sprake kon zijn van een tripje met deze nieuwe Camper.

Een bed dat permanent in de Camper zit, en dus niet overdag hoeft te worden weg gehaald om te kunnen zitten, want daarom hebben we dan ook een L4 bus gekocht met extra lengte voor een mooi vast bed. Maar hoe dan ?

Uiteraard was ik al geruime tijd aan het nadenken over een mogelijke bedconstructie met als uitgangspunt een bed, overdwars in de Camper en met 2 matrassen van 70cm breed. Op zich is het geen moeilijke constructie, maar toen ik eenmaal ter inspiratie wat aan het googelen was kwam ik uit op een lattenbodem van Ikea die niet alleen perfect was, maar met 90,- euro ook ruimschoots binnen het budget viel.

Nog even verder snuffelen bij Ikea leverde ook een prima frame op om het bed op te hangen… en met 30,- euro wederom een koopje… tack så mycket Ikea ! Nu alleen nog wat bevestiging in de bus maken …easy toch ?

Over het resultaat ben ik zeer tevreden ! en over een paar weken gaan we kijken of er ook lekker op te slapen valt. Immers; the proof of the pudding is in the eating … slaapt u smakelijk ! 🎂

Back to Top